RENÉ VAN ZUNDERT (1981)

Na zijn stage periode bij editor Albert Markus en afronding van zijn afstudeer film’ Hard voor de Hal’ studeert René in 2011 af aan de Willem de Kooning Academie. Zijn afstudeerfilm wordt vrijwel meteen geselecteerd voor diverse festivals waaronder IDFA Play en Go Short - International Short Film Festival Nijmegen. Hier wordt HvdH geselecteerd voor de Nederlandse Competitie voor de Go Short Award for Best Dutch Film en de Go Short Audience Award. Vervolgens wordt René toegelaten tot de Mediafonds Kids en Docs workshop waarbinnen hij een plan ontwikkelt voor een jeugdfilm. Ook maakt hij in samenwerking met Vice Magazine de korte documentaire ‘Thuisprikkers’. De veelbesproken documentaire wordt online door een breed publiek bekeken en bereikt zelfs kort het NOS journaal. 

Zijn nieuwste film is de documentaire 'BARS'. De film ging in april jongstleden in premiere op het AD spcrtfilmfestival in Rotterdam en won daar de ‘Rotterdam Sportfilm Award’ 2017.

Momenteel is René vooral werkzaam als regisseur van diverse documentaire projecten en maakt hij regelmatig een uitstap naar videoclips en fotografie. Neem gerust contact op voor een samenwerking!

 

 

CONTACT

rvanzundert@gmail.com                            
06-15126841

CREDITS

Design: Squarespace &
Chayenne Chaka Graphic Design
 

OPDRACHTGEVERS

Mint film, Top Notch, Vice Magazine, Thump, VICE Sports, Bilder, CCCP, Planterra, Vloedlicht film, de Ashton Brothers.